BH TÈCNICS, fundat el 2020 sota la direcció de Borja Hernández

Som un despatx multidisciplinari amb seu a Vilassar de Dalt, Maresme.

Tenim una àmplia experiència i reconeguda solvència a l’àmbit de la construcció. Al llarg dels anys, han aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients gràcies a la qualitat de la feina.

 

BH TÈCNICS combina l’experiència i el reconeixement adquirits amb la passió i impuls necessaris per tirar endavant projectes joves i ambiciosos. El seu objectiu és proporcionar un servei de gestió integral en projectes de diversa envergadura, tant petits com grans.

La nostra filosofía

Ens basem en la proximitat amb el client i l’atenció personalitzada. Comprenen que cada projecte és únic i requereix un enfocament adaptat a les necessitats específiques. Treballen estretament amb els clients, escoltant les seves idees i objectius, per oferir solucions personalitzades que superin les seves expectatives.

Llarga experiència

Gràcies a la seva experiència en la construcció, destaquem el nostre compromís amb la innovació i l’ús de les darreres tecnologies al sector.

Estem al corrent de les últimes tendències i avenços en la indústria de l’edificació, oferint solucions creatives i eficients als seus clients.

Perquè confien els nostres clients

L’equip de BH TÈCNICS

Format per professionals amb una àmplia experiència i altament qualificats en diferents disciplines: arquitectura, enginyeria, construcció i disseny.

 

Abordem cada cada projecte amb absoluta dedicació i professionalitat, entenent les necessitats de cada client i cada projecte. Proporciona coneixement i solvència a cadascuna de les fases d’execució d’un projecte.

 

Gràcies a l’enfocament multidisciplinari abordem projectes de manera integral, assegurant que cada aspecte, des de la planificació fins a l’execució, es dugui a terme de manera eficient i amb els estàndards de qualitat alts.

El nostre equip

CEO & FOUNDER

Borja Hernández

COLABORADORS

Maite Fuentes

Estudi d’interiorisme i disseny de l’Estudio Haya.

COLABORADORS

Laureà Miró

 Càlcul, Patologia i Rehabilitació d’estructures.

Enginyer de l’edificació (ETSALS) i BIM Manager

COLABORADORS

Francesc Urdániz del Río

De INTEC ASOCIADOS 2010, SL .

COLABORADORS

Dolors Feu Jordana

Especialistes en Arquitectura i Paisatgisme